Print
Sitemap
Hent selv byggetilbud fra de håndværkere du vælger!
Som noget nyt kan du nu selv vælge de håndværkere du vil indhente Gratis Byggetilbud fra. Søg på område og faggruppe og klik på "Tilbud" ud for den ønskede håndværker.

Ønsker du som fagmand synlighed på bygdanmark.dk eller medlemskab af organisationen?
Klik for at blive medlem af BYG DANMARK

Klik for søgning

 

Uanede muligheder

 
Mere end 30 års stadig fokusering på kvalitet og produktudvikling har gjort STM VINDUER A/S til en førende dansk producent af vinduer og døre. Tiden har lært STM at værdsætte solidt kvalitetshåndværk, og uanset vind og vejr holder STMs vinduer og døre generation efter generation.
 
STM MOGANO
 
Mahogni er en ædel træsort, som fra naturens side har et meget højt indhold af forskellige olier og salte, som gør træet yderst modstandsdygtig overfor angreb af råd og svamp. STM kan tilbyde hele produktprogammet udført i mahogni.
 
Det høje indhold af olier og salte gør, at mahognitræet er et ideelt valg til udvendige vinduer og døre.
 
Mahogni kræver derfor kund et minimum af vedligeholdelse, som udelukkende består af påføring af træolie med pensel eller en blød klud. Træet "beder" selv om olie, idet overfladen bliver grålig, når træet trænger til vedligeholdelse. Derfor er det altid let for dig at vide, hvornår træet trænger til den minimale vedligeholdelse.
 
Mahogni giver din ejendom et naturligt, ædelt og elegant look - med et minimum af vedligeholdelse.
 
Læs mere og få mere inspiration på STMs hjemmeside.