Print
Sitemap
Hent selv byggetilbud fra de håndværkere du vælger!
Som noget nyt kan du nu selv vælge de håndværkere du vil indhente Gratis Byggetilbud fra. Søg på område og faggruppe og klik på "Tilbud" ud for den ønskede håndværker.

Ønsker du som fagmand synlighed på bygdanmark.dk eller medlemskab af organisationen?
Klik for at blive medlem af BYG DANMARK

Klik for søgning
 

Markedsføring, effekt, lys - 3 sider af samme sag

 
Med Lyskasteren får du spændende nye muligheder for at præsentere dit budskab på uventede steder, ligesom der er mulighed for at skabe spændende visuelle effekter.
 
Gobo teknologi
Ved hjælp af grafiske projektorer, generes vedvarende lysstråler. De informationer der benyttes til at fremvise lyskilden, udføres ved hjælp af en såkaldt gobo. Kort fortalt, er Gobo en glasplade med et "påtrykt" mønster/billede (logo, tekst, motiv) - se illustration nederst. Ved hjælp af disse Gobos', kan der f.eks. fremvises virksomhedens budskaber, logoer, grafiske og dekorative designs som oplyses på væg, gulv eller loft både indendørs og udendørs.
  
Markant og effektiv markedsføring
Til udendørs fremvisninger, er Lyskasteren meget attraktiv som reklame, og appelerer til et stort publikum. Lyskasteren er meget effektiv ved brug i aftentimerne, og det er muligt at fremvise sit budskab fra op til 60 meters afstand. Alle projektorer er forsynet med en vejrfast beklædning - ideelt til det danske klima.
 
Find mere information på vores hjemmeside, hvor du også kan finde oplysninger om vore øvrige kvalitetsprodukter.