Print
Sitemap
Hent selv byggetilbud fra de håndværkere du vælger!
Som noget nyt kan du nu selv vælge de håndværkere du vil indhente Gratis Byggetilbud fra. Søg på område og faggruppe og klik på "Tilbud" ud for den ønskede håndværker.

Ønsker du som fagmand synlighed på bygdanmark.dk eller medlemskab af organisationen?
Klik for at blive medlem af BYG DANMARK

Klik for søgning

 

AQA Total - Hemmeligheden bag kalkfrie installationer


Et nyt, unikt system kan nu effektivt forhindre kalkaflejringer i rør, varmtvandsbeholdere, brusere etc. Systemet anvender helt ny teknologi og effekten er certificeret efter de højeste europæiske retningslinier.
 
AQA Total kan ikke sammenlignes med traditionelle systemer hverken set fra et teknisk standpunkt eller ud fra de resultater, der opnås. AQA Total er et af de eneste systemer, som forhindrer kalkaflejringer. Det fungerer uden nogen former for kemikalier eller salte op til en hårdhed på 40° dH ved en temperatur op til 30° C. Systemet har en dokumenteret effekt på 98,2 % kalkreduktion og vi garanterer 80 % kalkreduktion ved max. 40° dH ved en opvarmningstemperatur på op til 80° C. 
 
I modsætning til velkendte ionbytningssystemer ændrer AQA Total overhovedet ikke på vandets sammensætning. Livsnødvendige og værdifulde mineraler og salte vil ikke blive fjernet. Vandet forbliver som det er – og smager som det plejer.
 
Miljøvenligt
AQA Total er godt for miljøet. Den nænsomme proces arbejder helt uden kemikalier og er økonomisk i brug, - kun 0,05 kWh/m3. Ligeledes er serviceniveauet meget lavt.
 
Hvem har brug for AQA Total?
Det har f.eks. villaer, hoteller og boligkomplekser, hvor ejeren er økonomisk bevidst. AQA Total tjenes ind i løbet af ganske kort tid ved sparet vedligeholdelse af hele det sanitære system og ved sparet arbejdstid til fjernelse af kalk.
 
Læs flere detaljer på www.aqatotal.dk.
 
 

Model 1500
Kapacitet: 0,4 l/sec.
Egnet til en-familiesbolig
Kr. 10.000,- inkl. moms

Model 2500
Kapacitet: 0,7 l/sec.
Egnet til 2-familiesbolig
Kr. 12.500,- inkl. moms
         

Model 4500
Kapacitet: 1,2 l/sec.
Egnet op til 4 familier

Model 5600 - 14000
Kapacitet: variabel.
Passende til bolig-
blokke, sportshaller,
sygehuse og hoteller.