Print
Sitemap
Hent selv byggetilbud fra de håndværkere du vælger!
Som noget nyt kan du nu selv vælge de håndværkere du vil indhente Gratis Byggetilbud fra. Søg på område og faggruppe og klik på "Tilbud" ud for den ønskede håndværker.

Ønsker du som fagmand synlighed på bygdanmark.dk eller medlemskab af organisationen?
Klik for at blive medlem af BYG DANMARK

Klik for søgning

 
Solvarme fra Weishaupt
Solfangere fra Weishaupt er ideelle i kombination med kondenserende kedelanlæg eller varmepumper.
 
Solfangerne er robuste og vejrbestandige, og egner sig både til opvarmning af brugsvand samt som supplement til rumopvarmningen. Der kan spares op mod 30% af det årlige brændstofforbrug.
Til påbygning oven på taget
Solfangere til påbygning monteres på det eksisterende tag. De kan anvendes til nyt eller til eksisterende byggeri, og monteres på taget med stabile tagkroge, som kan indstilles.
 
Til indbygning i taget
Med Weishaupt solfangere til indbygning i taget bliver solfangerne naturligt integreret i tagkonstruktionen.
 
Til fladt tag
Solfangere til fladt tag kan monteres på et fast og jævnt underlag. Solfangerne fastgøres til formonterede standere af aluminium i en hældningsvinkel tilpasset solens stråling.
 
Kort om Weishaupt
Familiefirmaet med hovedsæde i Schwendi, Tyskland blev grundlagt af Max Weishaupt i 1932 og hører med sine afdelinger og datterselskaber i 60 lande til de internationalt markedsledende indenfor olie- og gasbrændere, opvarmnings- og kondenserende systemer, solfangere, varmepumper og bygningsautomation.

Pioneren Max Weishaupt har grundlagt sin virksomhed på tillid, kvalitet, service til kunderne, innovationsevne og erfaring. Det hele kan samles under ordene driftssikkerhed, stabilitet og holdbarhed og det står Weishaupt stadig for den dag i dag.