Print
Sitemap
Hent selv byggetilbud fra de håndværkere du vælger!
Som noget nyt kan du nu selv vælge de håndværkere du vil indhente Gratis Byggetilbud fra. Søg på område og faggruppe og klik på "Tilbud" ud for den ønskede håndværker.

Ønsker du som fagmand synlighed på bygdanmark.dk eller medlemskab af organisationen?
Klik for at blive medlem af BYG DANMARK

Klik for søgning
 

Design Line - forener funktion og form

 
Du installerer først og fremmest alarmer og sensorer i dit hjem, for at de skal hjælpe med at passe på det og gøre livet nemmere. Med JO-EL's Design Line serie er du også sikker på, at de er praktiske og pæne at have hængende.
 
Mikael Koch er en internationalt anerkendt, dansk designer, der står bag det tidløse og stilrene design af JO-EL's design-serie, som blandt andet inkluderer røg- og gasalarm. Han har vundet både danske og internationale priser - blandt andet Dansk Innovations- og Designpris.
 


 
Med Design Line har Mikael Koch skabt en JO-EL produktserie, hvor designets linier kombinerer det retningsløse med det retningsbestemte - og dermed forener funktion og form. Designets buede former skaber en anderledes fornemmelse af lethed med et nærmest svævende udtryk - og de lige sider giver samtidig mulighed for en bevidst placering af produkterne i forhold til rummets vægge, spor i loftet eller måske rummets diagonaler.
 
Den kvadratiske form på produkterne i JO-EL's design-serie gør det nemt at montere de forskellige produkter i et samlet panel - i stedet for at sprede dem rundt på loftet, som hvis det var forskellige, usammenhængende designs. En smuk og effektiv løsning med en både praktisk og måske livsvigtig funktion, der produceres i en diskret hvid farve.
 
Du kan læse mere om vore produkter på www.jo-el.dk.