Print
Sitemap
Hent selv byggetilbud fra de håndværkere du vælger!
Som noget nyt kan du nu selv vælge de håndværkere du vil indhente Gratis Byggetilbud fra. Søg på område og faggruppe og klik på "Tilbud" ud for den ønskede håndværker.

Ønsker du som fagmand synlighed på bygdanmark.dk eller medlemskab af organisationen?
Klik for at blive medlem af BYG DANMARK

Klik for søgning
 

El-Installationen til den moderne bolig

 

 
El-installationen i den moderne bolig bør i dag være udført med LK IHC. IHC står for Intelligent House Concept. Med IHC vil du, udover alle de almindeligt kendte el-funktioner, kunne tilføje nye dimensioner af sikkerhed, komfort, fleksibilitet og multimediefunktioner til rækken af fordele ved dit nye hjem.

IHC Control er el-installationen, der giver komfort og sikkerhed i boligen og den mindre arbejdsplads. Den kan programmeres til at styre f.eks. lys og varme efter individuelle behov - og har samtidig indbygget mange alarmfunktioner.

IHC Net er den fleksible netværksløsning til hjemmet og det mindre kontor, der giver mulighed for at anvende samme stik/udtag til så forskellige formål som data, telefon, radio og TV.

LK IHC Standard består af en grundpakke - LK IHC Bolig - som du kan bygge videre på ved at vælge op til 9 forskellige tilvalgspakker alt efter, hvilke funktioner du ønsker, dit hus skal have.
 
Tilvalgspakker
 
Med LK IHC har du muligheden for at vælge og vrage mellem Lauritz Knudsens mange tilvalgspakker, alle designet til at gøre din hverdag nemmere og tryggere. Pakkerne indeholder blandt andet Multimedienet, Sikkerhed, Automatisk Lys, Udestrøm og mange flere.
 
Læs mere on LK IHC her.