Print
Sitemap
Hent selv byggetilbud fra de håndværkere du vælger!
Som noget nyt kan du nu selv vælge de håndværkere du vil indhente Gratis Byggetilbud fra. Søg på område og faggruppe og klik på "Tilbud" ud for den ønskede håndværker.

Klik for søgning
 

Effektfuld maling med kreative muligheder

 
Effektmaling er både en mulighed og en udfordring, hvis du har lyst og mod til at udtrykke din personlighed, også når det gælder rummets loft og vægge.
 
Sigmulto Metallic med metallic overflade og, som den diametrale modsætning, Sigmulto Effino, der gør overfladen fuldstændig fløjlsblød – ja, nærmest velouragtig.
 
Sigmulto Metallic består af et stort antal levende farver, der skinner, reflekterer og danner den ideelle kombination med de matte og mere klassiske farver. Metallic bruges med stor effekt på for eksempel buede overflader, hvor de reflekterer lyset og fremhæver væggens form. Eller i felter eller særlige mønstre på væggen kombineret med en mat vægmaling.
 
Sigmulto Effino med den fløjlsbløde overflade giver nogle spændende skyggevirkninger. Og så kan denne maling også påføres i et ujævnt lag, så der opstår spændende mønstre på væggen og eventuelt i smuk harmoni med almindelig vægmaling.
 
Du kan finde yderligere information på www.sigmacoatings.dk.
 
Hent vores brochurer og bliv inspireret.