Print
Sitemap
Hent selv byggetilbud fra de håndværkere du vælger!
Som noget nyt kan du nu selv vælge de håndværkere du vil indhente Gratis Byggetilbud fra. Søg på område og faggruppe og klik på "Tilbud" ud for den ønskede håndværker.

Ønsker du som fagmand synlighed på bygdanmark.dk eller medlemskab af organisationen?
Klik for at blive medlem af BYG DANMARK

Klik for søgning

 
Solvarme til brugsvandsopvarmning
Den, der i dag investerer i et nyt varmeanlæg, bør med det samme indregne et solvarmeanlæg som supplement. Derved drager du fordel af et lavere energiforbrug og kan derudover også glæde dig over lavere månedlige energiudgifter. Og med installationen af solfangere viser du din ansvarsfulde handling i forhold til miljøet, da du også nedsætter CO2 udslippet. Til gengæld yder Viessmann et optimalt samspil fra alle komponenter med en fremtidssikker teknik.
 
Med solfangere/solvarmeanlæg kan du udnytte solenergi til brugsvandsopvarmning og som bidrag til opvarmning (solvarme). Besparelsen på olie og gas er i hvert tilfælde betragtelig: Godt og vel 60 procent mindre energi bruger du om året, som ellers blev brugt til brugsvandsopvarmning til det daglige behov.
 
Kombinerer du brugsvandsopvarmning og opvarmning ligger den årlige besparelse på omkring 35 procent af den samlede nødvendige energi.
Kort om Viessmann
Viessmann har været i Danmark siden 1989, og vi er godt repræsenteret over hele landet via vores installatører og samarbejdspartnere.

Viessmann-gruppen er en af de mest betydningsfulde producenter af varmetekniske produkter, og blev grundlagt i år 1917. Vores lange historie, tradition og produktbredde borger for, at vi i de allerfleste tilfælde kan tilbyde varmeløsninger, som er både økonomiske og miljøvenlige. Vi kan tilpasse løsninger efter det individuelle behov.