Print
Sitemap
 
DVI VV Combi

Med indbygget gennemstrøms-varmeveksler til varmt vand.
 
Indbygget akkumuleringstank på 300 L.
H x B x D : 1910 x 650 x 705 mm (rejsehøjde 2000 mm).

Varmt vand tilslutningshøjde T: 60 mm

Alle komponenter er monteret i et børstet stålkabinet, som sikrer en enkel og fiks installation.

 • Dansk Produkt  
 • Grøn teknologi  
 • Spar penge hvert år
Tilstrækkelig varme i den kolde tid
Varmepumpens evne til at overføre energi fra et lavt temperaturniveau til et højt, gør at den kan udnytte energien ved de lave temperaturer, som findes i jorden, og bruge jorden som energikilde til opvarmning af boligen og det varme vand. I varmepumpens akkumuleringstank er der monteret en el-patron, som automatisk kan supplere varmepumpen, hvis varmeeffekten i den koldeste tid ikke er tilstrækkelig. Med jordvarme får man billig varme hele året, og det gavner desuden miljøet at vælge jordvarme frem for opvarmning med olie, gas eller elvarme.
I løbet af sommeren tilføres det øvre jordlag store energimængder fra solen. Da denne energi lagres i jorden ved forholdsvis lave temperaturer, 8 til 10º C, forsvinder den ikke igen i løbet af vinteren. Det øvre jordlag indeholder derfor et stort lager af akkumuleret solenergi, som automatisk genopfyldes hver sommer.

Energien kan, ved hjælp af et slangesystem i jorden og en varmepumpe, udtrækkes af jorden hele året og hermed anvendes til varmt vand og opvarmning af boligen.

Varmepumpen tilsluttes et varmeoptagersystem (lav temperaturniveau), som består af nedgravede plastrør i ca. 1 meters dybde. Afhængigt af husets størrelse og isoleringsgrad nedgraves fra 200 til 600 meter slange. Slangerne er for større anlæg opdelt i 2 - 4 kredsløb, hvor hver enkelt slangeende tilsluttes et fordelerrør, som forbindes til varmepumpen. Når varmepumpen er i drift, cirkuleres en afkølet væske (vand tilsat frostvæske) gennem slangerne. Herved opvarmes væsken af varmen i jorden, og varmepumpen transporterer den genvundne solenergi til husets centralvarmeanlæg. Sammenlignet med andre alternative energiformer, som eksempelvis direkte solvarme og vindenergi, har et jordvarmeanlæg den fordel, at det uanset temperatur, sol og vind, kan levere alternativ energi i ubegrænsede mængder, når behovet er der.
 
Derfor bør du vælge en DVI energi varmepumpe

 • DVI energi er blandt de få som har fremstillet varmepumper i mere end 30 år, og har derfor stor viden og erfaring. 
   
 • Varmepumpen er testet af uafhængig instans (Teknologisk Institut). 
   
 • DVI energi giver 5 års fabriksgaranti.
  Varmepumpen er dansk produceret og skaber arbejdspladser i Danmark.  
   
 • Mange tusinde andre Danskere har valgt DVI energi gennem årene. 
   
 • Meget brugervenlig styring.  
   
 • Alle komponenter er fabriksmonteret - det giver hurtig og sikker installation.  
   
 • DVI energi’s varmepumper fylder kun som et stort køleskab (alt udstyr er fabriksmonteret i kabinettet).  
   
 • DVI energi betragter support og rådgivning som en selvfølge og der er altid folk ved telefonen.
Derfor er DVI energi's varmepumper unikke

 • En løbende forbedring og produktudvikling gennem mere end 30 år betyder at vi i dag har en varmepumpe som ligger helt i top.  
   
 • Et anderledes og unikt varmtvandssystem. Varmepumpen indeholder ingen traditionel varmtvandsbeholder og heraf risiko for legionella bakterier. I stedet er varmepumpen forsynet med en gennemstrømsvarmeveksler som først opvarmer vandet når det forbruges. På denne måde sikres det at det varme vand altid er frisk.  
   
 • Varmepumpen er fra fabrikken forsynet med en indbygget akkumuleringstank på 250 - 300 liter. Akkumuleringstanken sikrer at varmepumpen får et godt liv med lavest mulig elforbrug.  
   
 • Den indbyggede tank giver en enkel og let montage, hvor der i opstillingsrummet ikke skal afsættes ekstra plads til eksterne tanke, pumper og rørføring.
Ukompliceret installation
Går du i det daglige og stiller spørgsmål til dit nuværende opvarmningssystem? Er det uøkonomisk i brug, bruger du al for meget tid på drift og vedligeholdelse, fylder det for meget, vil du gerne være mere miljøbevidst, eller kunne du blot tænke dig at spare en masse penge på din varmeregning?
 
Kontakt DVI energi og bliv dine spørgsmål kvit.

Det er let for dig - sådan kommer du i gang
DVI energi har eksperter fordelt i hele landet der står klar til at rådgive dig. Sammen aftaler vi et besøg hos dig, hvor installatøren vurderer dit nuværende varmesystem, samt hus og grund. Herefter bliver varmeenergibehovet beregnet så anlægget kan dimensioneres, tilbud beregnes, anlægget installeres og tilsluttes.

Falder valget på et jordvarmeanlæg skal etableringen anmeldes til din kommune.
 
Efter installering af dit nye varmeanlæg gennemgår installatøren alle funktioner og betjening af disse, sammen med dig, så vi er sikre på du får optimal forståelse og dermed glæde af anlægget.

Vores rådgivning er altid professionel og seriøs, og vi finder altid den bedste løsning der passer til dine behov.
 
Det tager kun en dag at koble varmepumpen til eksisterende anlæg.