Print
Sitemap
Hent selv byggetilbud fra de håndværkere du vælger!
Som noget nyt kan du nu selv vælge de håndværkere du vil indhente Gratis Byggetilbud fra. Søg på område og faggruppe og klik på "Tilbud" ud for den ønskede håndværker.

Klik for søgning

 

Anlægsgartner i hovedstaden

Står du og mangler en kompetent og stabil anlægsgartner til nyanlæg eller omlægning af have eller park i hovedstaden, så besøg Byg Danmark.
 
På Bygdanmark.dk har vi samlet de bedste anlægsgartnere i Danmark, og her finder du din lokale anlægsgartnermester i København.
 

Professionelt anlægsarbejde i København

Uanset om du skal have plantet hæk i din have, vedligeholdt et større grønt areal eller anlagt indkørsel til huset, så har vi den rette anlægsgartner til dig.
 
Udvalget af anlægsgartnermestre i hovedstaden er stort, men med Byg Danmark kan du finde frem til det rette anlægsgartnerfirma for dig, hvor du får den rigtige pris på din anlægsopgave.
 

Sådan finder du din anlægsgartner i hovedstaden

Når du skal finde gartneren til din anlægsopgave i København, går du blot ind på Bygdanmark.dk og søger på det postnummer, som er relevant for dig.
 
Herefter vil du få en liste over dygtige og erfarne anlægsgartnerfirmaer, hvor du kan vælge den anlægsgartner, som skal udføre anlægsarbejdet hjemme hos dig, i din virksomhed eller i jeres boligforening.