Print
Sitemap
Hent selv byggetilbud fra de håndværkere du vælger!
Som noget nyt kan du nu selv vælge de håndværkere du vil indhente Gratis Byggetilbud fra. Søg på område og faggruppe og klik på "Tilbud" ud for den ønskede håndværker.

Ønsker du som fagmand synlighed på bygdanmark.dk eller medlemskab af organisationen?
Klik for at blive medlem af BYG DANMARK

Klik for søgning

 

Find din lokale entreprenør

Søger du en entreprenør? Indtast postnummer eller by og find en entreprenør nær dig.
 

Der blev fundet 1 entreprenør på søgningen "4200 Slagelse"

BJ-ENTREPRISER V/SØREN BASTUE JACOBSEN 
Støvlebækvej 11
4200 Slagelse
Tlf.:  7199 5848
E-mail:
Hjemmeside: bj-entp.dk
BJ-ENTREPRISER V/SØREN BASTUE JACOBSEN er medlem af BYG DANMARK Indhent Gratis Byggetilbud fra BJ-ENTREPRISER V/SØREN BASTUE JACOBSEN Se placering for BJ-ENTREPRISER V/SØREN BASTUE JACOBSEN på kort

BYG DANMARK er Danmarks hurtigste søgeportal, hvor du som forbruger eller repræsentant for en virksomhed kan finde håndværkere i 4200 Slagelse og omegn. Samarbejdet med tusindvis af håndværkere i hele Danmark gør, at du netop på BYG DANMARK finder en bred vifte af professionelle fagfolk.

Find den entreprenør du har brug for i 4200 Slagelse

Er du på udkig efter en entreprenør, ser du ovenfor et udvalg af de førende fagmænd i 4200 Slagelse og omegn. Uanset om du står over for et større byggeprojekt eller en mindre reparation, er BYG DANMARK stedet, hvor du enkelt og effektivt kan finde den eller de håndværkere, du har brug for. Det inkluderer også entreprenør, som du gerne vil finde i 4200 Slagelse og omegn.

Find det, du har brug for

Klik på den entreprenør, du har brug for, og som ligger i 4200 Slagelse og omegn. Dermed får du oplysningerne om fagspecialisten og kan komme i direkte kontakt med din entreprenør.