Print
Sitemap
Hent selv byggetilbud fra de håndværkere du vælger!
Som noget nyt kan du nu selv vælge de håndværkere du vil indhente Gratis Byggetilbud fra. Søg på område og faggruppe og klik på "Tilbud" ud for den ønskede håndværker.

Ønsker du som fagmand synlighed på bygdanmark.dk eller medlemskab af organisationen?
Klik for at blive medlem af BYG DANMARK

Klik for søgning

 

Find din lokale entreprenør

Søger du en entreprenør? Indtast postnummer eller by og find en entreprenør nær dig.
 

Der blev fundet 1 entreprenør på søgningen "4690 Haslev"

Preben Hockerup 
Finlandsgade 15
4690 Haslev
Tlf.:  5631 3089
E-mail:
Hjemmeside: preben-hockerup.dk
Indhent Gratis Byggetilbud fra Preben Hockerup Se placering for Preben Hockerup på kort

BYG DANMARK er Danmarks hurtigste søgeportal, hvor du som forbruger eller repræsentant for en virksomhed kan finde håndværkere i 4690 Haslev og omegn. Samarbejdet med tusindvis af håndværkere i hele Danmark gør, at du netop på BYG DANMARK finder en bred vifte af professionelle fagfolk.

Find den entreprenør du har brug for i 4690 Haslev

Er du på udkig efter en entreprenør, ser du ovenfor et udvalg af de førende fagmænd i 4690 Haslev og omegn. Uanset om du står over for et større byggeprojekt eller en mindre reparation, er BYG DANMARK stedet, hvor du enkelt og effektivt kan finde den eller de håndværkere, du har brug for. Det inkluderer også entreprenør, som du gerne vil finde i 4690 Haslev og omegn.

Find det, du har brug for

Klik på den entreprenør, du har brug for, og som ligger i 4690 Haslev og omegn. Dermed får du oplysningerne om fagspecialisten og kan komme i direkte kontakt med din entreprenør.