Print
Sitemap
Hent selv byggetilbud fra de håndværkere du vælger!
Som noget nyt kan du nu selv vælge de håndværkere du vil indhente Gratis Byggetilbud fra. Søg på område og faggruppe og klik på "Tilbud" ud for den ønskede håndværker.

Ønsker du som fagmand synlighed på bygdanmark.dk eller medlemskab af organisationen?
Klik for at blive medlem af BYG DANMARK

Klik for søgning

 

Find din lokale murer

Søger du en murer? Indtast postnummer eller by og find en murer nær dig.
 

Der blev fundet 1 murer på søgningen "2450 København SV"

Baun & Byg 
Spontinisvej 4
2450 København SV
Tlf.:  3616 7888
E-mail:
Hjemmeside: baun-byg.dk
Indhent Gratis Byggetilbud fra Baun & Byg Se placering for Baun & Byg på kort

BYG DANMARK er Danmarks hurtigste søgeportal, hvor du som forbruger eller repræsentant for en virksomhed kan finde håndværkere i 2450 København SV og omegn. Samarbejdet med tusindvis af håndværkere i hele Danmark gør, at du netop på BYG DANMARK finder en bred vifte af professionelle fagfolk.

Find den murer du har brug for i 2450 København SV

Er du på udkig efter en murer, ser du ovenfor et udvalg af de førende fagmænd i 2450 København SV og omegn. Uanset om du står over for et større byggeprojekt eller en mindre reparation, er BYG DANMARK stedet, hvor du enkelt og effektivt kan finde den eller de håndværkere, du har brug for. Det inkluderer også murer, som du gerne vil finde i 2450 København SV og omegn.

Find det, du har brug for

Klik på den murer, du har brug for, og som ligger i 2450 København SV og omegn. Dermed får du oplysningerne om fagspecialisten og kan komme i direkte kontakt med din murer.