Print
Sitemap
Hent selv byggetilbud fra de håndværkere du vælger!
Som noget nyt kan du nu selv vælge de håndværkere du vil indhente Gratis Byggetilbud fra. Søg på område og faggruppe og klik på "Tilbud" ud for den ønskede håndværker.

Ønsker du som fagmand synlighed på bygdanmark.dk eller medlemskab af organisationen?
Klik for at blive medlem af BYG DANMARK

Klik for søgning

 

Find din lokale murer

Søger du en murer? Indtast postnummer eller by og find en murer nær dig.
 

Der blev fundet 2 murere på søgningen "6000 Kolding"

Flere resultater...
Murerfirmaet Ahlstrøm og Kjærhus
Enebærparken 142 - 6000 Kolding
Tlf.:  2758 5138
E-mail: • Hjemmeside: murerfirmaet-ak.dk
Indhent Gratis Byggetilbud fra Murerfirmaet Ahlstrøm og Kjærhus Se placering for Murerfirmaet Ahlstrøm og Kjærhus på kort
Murermester Henrik Guldbrand Rasmussen
Krogårdsparken 41, Smidstrup - 7000 Fredericia
Tlf.:  7662 0042 - Mobil:  2173 7200
E-mail: • Hjemmeside: henrikguldbrand.dk
Indhent Gratis Byggetilbud fra Murermester Henrik Guldbrand Rasmussen Se placering for Murermester Henrik Guldbrand Rasmussen på kort

BYG DANMARK er Danmarks hurtigste søgeportal, hvor du som forbruger eller repræsentant for en virksomhed kan finde håndværkere i 6000 Kolding og omegn. Samarbejdet med tusindvis af håndværkere i hele Danmark gør, at du netop på BYG DANMARK finder en bred vifte af professionelle fagfolk.

Find den murer du har brug for i 6000 Kolding

Er du på udkig efter en murer, ser du ovenfor et udvalg af de førende fagmænd i 6000 Kolding og omegn. Uanset om du står over for et større byggeprojekt eller en mindre reparation, er BYG DANMARK stedet, hvor du enkelt og effektivt kan finde den eller de håndværkere, du har brug for. Det inkluderer også murer, som du gerne vil finde i 6000 Kolding og omegn.

Find det, du har brug for

Klik på den murer, du har brug for, og som ligger i 6000 Kolding og omegn. Dermed får du oplysningerne om fagspecialisten og kan komme i direkte kontakt med din murer.