Print
Sitemap
Hent selv byggetilbud fra de håndværkere du vælger!
Som noget nyt kan du nu selv vælge de håndværkere du vil indhente Gratis Byggetilbud fra. Søg på område og faggruppe og klik på "Tilbud" ud for den ønskede håndværker.

Ønsker du som fagmand synlighed på bygdanmark.dk eller medlemskab af organisationen?
Klik for at blive medlem af BYG DANMARK

Klik for søgning

 

Find din lokale tømrer/snedker

Søger du en tømrer/snedker? Indtast postnummer eller by og find en tømrer/snedker nær dig.
 

Der blev fundet 2 tømrere/snedkere på søgningen "2791 Dragør"

Tømrer- & Snedkerfirmaet K. Gjedved er omfattet af BYG GARANTI
Tømrer- & Snedkerfirmaet K. Gjedved 
Amager Landevej 279
2770 Kastrup
Tlf.:  4038 5630
E-mail:
Hjemmeside: kgjedved.dk
Tømrer- & Snedkerfirmaet K. Gjedved er medlem af BYG DANMARK Indhent Gratis Byggetilbud fra Tømrer- & Snedkerfirmaet K. Gjedved Se placering for Tømrer- & Snedkerfirmaet K. Gjedved på kort
Snedker & Tømrermester Kim Gröning 
Bag Engvælen 16
2791 Dragør
Tlf.:  4031 4544
E-mail:
Hjemmeside: groening.dk
Indhent Gratis Byggetilbud fra Snedker & Tømrermester Kim Gröning Se placering for Snedker & Tømrermester Kim Gröning på kort

Tømrer / Snedker i 2791 Dragør

BYG DANMARK har samlet et stort udvalg af tømrere og snedkere i 2791 Dragør og omegn. Her kan du som forbruger eller repræsentant for en virksomhed finde den tømrermester, der kan hjælpe dig med lige netop din opgave. Ovenfor finder du vores udvalg af tømrervirksomheder i 2791 Dragør og omegn, og med et enkelt klik er du i kontakt med det tømrerfirma du ønsker.

Hurtigt overblik – Find den rigtige tømrermester

BYG DANMARK giver brugeren et hurtigt overblik, og giver dermed dig muligheden for hurtigt at vælge den helt rigtige tømrermester til din opgave. Vores udvalg byder kun på tømrer og snedkere, der udfører tømreropgaver samt snedkeropgaver i 2791 Dragør og omegn.

I oversigten kan du også se, om tømreren eller snedkeren er medlem af en garantiordning, der kan være en ekstra sikkerhed for dig, når du skal i gang med et byggeprojekt.

Hent et direkte tilbud!

Når du har fundet din tømrer eller snedker, har du mulighed for at hente et gratis og uforpligtende tilbud direkte fra virksomheden. Det eneste du skal gøre er at klikke på tilbuds-ikonet og udfylde formularen. Så vil fagspecialisten kontakte dig med et uforpligtende tilbud på din opgave.