Print
Sitemap
Hent selv byggetilbud fra de håndværkere du vælger!
Som noget nyt kan du nu selv vælge de håndværkere du vil indhente Gratis Byggetilbud fra. Søg på område og faggruppe og klik på "Tilbud" ud for den ønskede håndværker.

Ønsker du som fagmand synlighed på bygdanmark.dk eller medlemskab af organisationen?
Klik for at blive medlem af BYG DANMARK

Klik for søgning

 

Find din lokale tømrer/snedker

Søger du en tømrer/snedker? Indtast postnummer eller by og find en tømrer/snedker nær dig.
 

Der blev fundet 3 tømrere/snedkere på søgningen "4652 Hårlev"

De præcise Håndværkere 
Lerskovvej 1 b
4652 hårlev
Tlf.:  2041 6396 - Mobil:  3125 6831
E-mail:
Hjemmeside: depraecisehaandvaerkere.dk
Indhent Gratis Byggetilbud fra De præcise Håndværkere De præcise Håndværkere har inspirationsmodul på sin hjemmeside Se placering for De præcise Håndværkere på kort
Tømrermester Søren Gliese-Mikkelsen A/S 
Landevej 42
4652 Hårlev
Tlf.:  2022 2125
E-mail:
Indhent Gratis Byggetilbud fra Tømrermester Søren Gliese-Mikkelsen A/S Se placering for Tømrermester Søren Gliese-Mikkelsen A/S på kort
Flere resultater...
Tømrerfirmaet MG BYG ApS
Ammerupvej 3 - 4652 Hårlev
Tlf.:  2440 7226
E-mail:
Indhent Gratis Byggetilbud fra Tømrerfirmaet MG BYG ApS Se placering for Tømrerfirmaet MG BYG ApS på kort

Tømrer / Snedker i 4652 Hårlev

BYG DANMARK har samlet et stort udvalg af tømrere og snedkere i 4652 Hårlev og omegn. Her kan du som forbruger eller repræsentant for en virksomhed finde den tømrermester, der kan hjælpe dig med lige netop din opgave. Ovenfor finder du vores udvalg af tømrervirksomheder i 4652 Hårlev og omegn, og med et enkelt klik er du i kontakt med det tømrerfirma du ønsker.

Hurtigt overblik – Find den rigtige tømrermester

BYG DANMARK giver brugeren et hurtigt overblik, og giver dermed dig muligheden for hurtigt at vælge den helt rigtige tømrermester til din opgave. Vores udvalg byder kun på tømrer og snedkere, der udfører tømreropgaver samt snedkeropgaver i 4652 Hårlev og omegn.

I oversigten kan du også se, om tømreren eller snedkeren er medlem af en garantiordning, der kan være en ekstra sikkerhed for dig, når du skal i gang med et byggeprojekt.

Hent et direkte tilbud!

Når du har fundet din tømrer eller snedker, har du mulighed for at hente et gratis og uforpligtende tilbud direkte fra virksomheden. Det eneste du skal gøre er at klikke på tilbuds-ikonet og udfylde formularen. Så vil fagspecialisten kontakte dig med et uforpligtende tilbud på din opgave.