Print
Sitemap
Hent selv byggetilbud fra de håndværkere du vælger!
Som noget nyt kan du nu selv vælge de håndværkere du vil indhente Gratis Byggetilbud fra. Søg på område og faggruppe og klik på "Tilbud" ud for den ønskede håndværker.

Ønsker du som fagmand synlighed på bygdanmark.dk eller medlemskab af organisationen?
Klik for at blive medlem af BYG DANMARK

Klik for søgning

 

Find din lokale tømrer/snedker

Søger du en tømrer/snedker? Indtast postnummer eller by og find en tømrer/snedker nær dig.
 

Der blev fundet 2 tømrere/snedkere på søgningen "4990 Sakskøbing"

Casper Andersen ApS 
Torebyvej 23
4891 Toreby
Tlf.:  5486 9393 - Mobil:  2024 5021
E-mail:
Hjemmeside: casper-andersen.dk
Indhent Gratis Byggetilbud fra Casper Andersen ApS Casper Andersen ApS har inspirationsmodul på sin hjemmeside Se placering for Casper Andersen ApS på kort
Flere resultater...
Oreby Byggeentreprise ApS
Orebyvej 255 - 4990 Sakskøbing
Tlf.:  5470 6246 - Mobil:  4089 4970
E-mail: • Hjemmeside: orebyg.dk
Se placering for Oreby Byggeentreprise ApS på kort

Tømrer / Snedker i 4990 Sakskøbing

BYG DANMARK har samlet et stort udvalg af tømrere og snedkere i 4990 Sakskøbing og omegn. Her kan du som forbruger eller repræsentant for en virksomhed finde den tømrermester, der kan hjælpe dig med lige netop din opgave. Ovenfor finder du vores udvalg af tømrervirksomheder i 4990 Sakskøbing og omegn, og med et enkelt klik er du i kontakt med det tømrerfirma du ønsker.

Hurtigt overblik – Find den rigtige tømrermester

BYG DANMARK giver brugeren et hurtigt overblik, og giver dermed dig muligheden for hurtigt at vælge den helt rigtige tømrermester til din opgave. Vores udvalg byder kun på tømrer og snedkere, der udfører tømreropgaver samt snedkeropgaver i 4990 Sakskøbing og omegn.

I oversigten kan du også se, om tømreren eller snedkeren er medlem af en garantiordning, der kan være en ekstra sikkerhed for dig, når du skal i gang med et byggeprojekt.

Hent et direkte tilbud!

Når du har fundet din tømrer eller snedker, har du mulighed for at hente et gratis og uforpligtende tilbud direkte fra virksomheden. Det eneste du skal gøre er at klikke på tilbuds-ikonet og udfylde formularen. Så vil fagspecialisten kontakte dig med et uforpligtende tilbud på din opgave.