Print
Sitemap
Hent selv byggetilbud fra de håndværkere du vælger!
Som noget nyt kan du nu selv vælge de håndværkere du vil indhente Gratis Byggetilbud fra. Søg på område og faggruppe og klik på "Tilbud" ud for den ønskede håndværker.

Ønsker du som fagmand synlighed på bygdanmark.dk eller medlemskab af organisationen?
Klik for at blive medlem af BYG DANMARK

Klik for søgning

 

Find din lokale tømrer/snedker

Søger du en tømrer/snedker? Indtast postnummer eller by og find en tømrer/snedker nær dig.
 

Der blev fundet 2 tømrere/snedkere på søgningen "6971 Spjald"

Tømrermester Steen Stjernholm er omfattet af BYG GARANTI
Tømrermester Steen Stjernholm 
Enebærvej 140, Vind
7500 Holstebro
Tlf.:  9743 0100 - Mobil:  2072 2161
E-mail:
Hjemmeside: steen-stjernholm.dk
Tømrermester Steen Stjernholm er medlem af BYG DANMARK Indhent Gratis Byggetilbud fra Tømrermester Steen Stjernholm Se placering for Tømrermester Steen Stjernholm på kort
Spjald Tømrer- & Snedkerfirma A/S 
Sivvej 1
6971 Spjald
Tlf.:  9738 1228
E-mail:
Hjemmeside: spjaldtomrer.dk
Indhent Gratis Byggetilbud fra Spjald Tømrer- & Snedkerfirma A/S Se placering for Spjald Tømrer- & Snedkerfirma A/S på kort

Tømrer / Snedker i 6971 Spjald

BYG DANMARK har samlet et stort udvalg af tømrere og snedkere i 6971 Spjald og omegn. Her kan du som forbruger eller repræsentant for en virksomhed finde den tømrermester, der kan hjælpe dig med lige netop din opgave. Ovenfor finder du vores udvalg af tømrervirksomheder i 6971 Spjald og omegn, og med et enkelt klik er du i kontakt med det tømrerfirma du ønsker.

Hurtigt overblik – Find den rigtige tømrermester

BYG DANMARK giver brugeren et hurtigt overblik, og giver dermed dig muligheden for hurtigt at vælge den helt rigtige tømrermester til din opgave. Vores udvalg byder kun på tømrer og snedkere, der udfører tømreropgaver samt snedkeropgaver i 6971 Spjald og omegn.

I oversigten kan du også se, om tømreren eller snedkeren er medlem af en garantiordning, der kan være en ekstra sikkerhed for dig, når du skal i gang med et byggeprojekt.

Hent et direkte tilbud!

Når du har fundet din tømrer eller snedker, har du mulighed for at hente et gratis og uforpligtende tilbud direkte fra virksomheden. Det eneste du skal gøre er at klikke på tilbuds-ikonet og udfylde formularen. Så vil fagspecialisten kontakte dig med et uforpligtende tilbud på din opgave.